Непрестанно осигуряваме най-доброто за клиентите си, разбирайки техните проблеми и нужди и осъзнавайки, че всеки техен проблем се нуждае от индивидуален подход за решение.

За Нас

Юнион Индъстри АД е основана през 2009 г. и базирана в град Варна. Специализирани сме в проектиране и разработка на бизнес решения, които да осигурят нужното превъзходство на нашите клиенти.

Основната ни дейност в Юнион Индъстри АД е консултиране, проектиране, реализация и внедряване на индивидуално разработени за клиента интегрирани системи за управление, анализ и контрол.

Нашите Услуги

С дългогодишен и богат опит в софтуерното инженерство можем да предложим услуги обхващащи всяка точка на дигиталните Ви нужди.

Разработка на софтуер

Разработка на специфичен софтуер, обхващащ спецификата на дейностите на клиента с цел обезпечаване на обектно ориентирани решения съгласно изискванията и нуждите на конкретния клиент.

Разработка на Уеб Сайт

В съвременния технологичен свят най-ефективният начин да представите вашата компания или продукт на целия свят е Вашият уебсайт.

Обучение

От вашето разбиране за проблемите с пускането стратегически, технически и организационни нашия опит в действие, нашите консултантски екип предоставя персонализирана подкрепа за уверете се, че цели са постигнати и вашият проект е успешен.

    Формуляр за контакти


    Вашето Име*:


    Фирма:


    Е-мейл*:


    Съобщение*: